Wil je meer kennis opdoen binnen jouw vakgebied, leuke mensen leren kennen, nieuwe technologieën ontdekken en gewoon een leuke dag hebben? Dit jaar vinden er weer een aantal marketing events plaats waar je zeker bij wil zijn! Van nieuwe ontwikkelingen binnen de marketingwereld tot de consequenties van dataprotectie en privacyreglementen – voor iedere marketingdiscipline is er een passend event. Welk marketing event ga jij bezoeken dit jaar?

Retail & Brands Festival

Voor de marketingprofessionals die op dit moment in retail werken is dit evenement perfect. Maar ook voor (junior) marketeers met een interesse in deze tak van sport is het Retail & Brand Festival aan te raden. Je vindt hier namelijk verschillende interessante presentaties, enthousiaste vakgenoten en heerlijk eten. En gebruik deze dag vooral om je netwerk flink uit te breiden. Het retail marketing event wordt omlijst met fijne muziek – je bent een festival of je bent het niet. En zoals het een echt festival betaamt, is er ruimte voor ontspanning; het Retail & Brands Festival geeft jou de mogelijkheid om je in je eigen tempo helemaal onder te dompelen in de inspirerende sfeer en prikkelende kennissessies. Maar ook voor de bezoekers met haast is er genoeg te doen. Korte presentaties of snelle bootcamps? Leef je uit!

Het Retail & Brands Festival is een initiatief van RetailTrends Media en CuriousYou en vindt plaats op 6 september 2018. Bemachtig snel je kaartje en laat je inspireren.

Influencer Marketing Event

De positieve resultaten van influencer marketing beginnen zich steeds meer te manifesteren en de keuze om een samenwerking aan te gaan met een influencer is daarom voor veel merken een echte toevoeging op hun strategie. Met een jonge doelgroep is het inzetten van een influencer voor het aanprijzen van je merk namelijk een strategische zet. Maar hoe je influencer marketing precies inzet, dat leer je tijdens het Influencer Marketing Event. Welke influencer past bij jouw merk? En kies je voor macro- of micro-influencers? Daarnaast krijg je tijdens het evenement ook informatie over het vervolgproces; bijvoorbeeld hoe je het effect van ingezette influencers onderzoekt en op welke manier je resultaten goed kunt analyseren.

Verschillende sprekers zullen tijdens het Influencer Marketing Event op 11 september 2018 aan het woord komen. Of je al jaren bekend bent met influencer marketing of er pas sinds kort over gehoord hebt, maakt niet uit; het evenement is geschikt voor iedereen. Ook voor het Influencer Marketing Event zijn nog kaarten beschikbaar.

Marketing event _together

Dataprotectie & Privacy Congres

Dit congres behandelt alles rondom de nieuwe Europese privacywet die dit jaar op 25 mei is ingegaan. Waarschijnlijk heeft ook het bedrijf waar jij werkt hard gewerkt om te voldoen aan de nieuwe regels, maar het is belangrijk dat de privacy-strategie continu up-to-date blijft. Hoe je dit doet en waar rekening mee gehouden moet worden, wordt besproken tijdens het Dataprotectie & Privacy Congres. Alle complexe vraagstukken rondom privacy komen aan bod en er wordt vooruit gekeken naar de nieuwe ePrivacy Verordening die mogelijk in 2019 al in werking treedt. Kortom, zeer nuttig voor ieder bedrijf.

Het congres vindt plaats op 18 september 2018 en wordt georganiseerd door Heliview. Partners van het bedrijf mogen kosteloos naar binnen maar andere geïnteresseerden zijn ook van harte welkom om een kaartje aan te schaffen.

Marketing Technology Day

In de dynamische wereld van online marketing is het noodzaak om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op digitaal gebied. Veel technologische toepassingen kunnen een groot verschil maken in jouw marketingstrategie en de manier waarop jouw merk gezien wordt. Daarom is de Marketing Technology Day het bezoeken zeker waard. Tijdens dit marketing event leer je namelijk alles over de mogelijkheden van o.a. marketing automation, mobile advertising en neuromarketing. Gespecialiseerde sprekers zullen de interessante presentaties verzorgen en al jouw vragen beantwoorden. Het marketing event met een focus op tech is naast een goede inspiratiebron ook een geschikte plek om interessante connecties te maken met vakgenoten door het hele land.

De Marketing Technology Day is een initiatief van Marketing Guys en wordt gehouden op 11 oktober 2018. Tot 29 juli kun je nog een super-early-bird-ticket bemachtigen, dus schrijf je snel in.

Marketing event _2018

Scrum Event

Scrummen, je hoort de term tegenwoordig overal – ook buiten de wereld van IT. Misschien maak je al deel uit van een scrumteam of zijn er plannen in de maak om Agile te gaan werken binnen jouw bedrijf. Dan is het Scrum Event een echte aanrader! Op dit evenement wordt namelijk alles rondom deze relatief jonge werkmethode uitgelegd. Marketingbureaus krijgen steeds vaker te maken met veranderende trends en technologieën waardoor flexibiliteit een vereiste is geworden. Om deze veranderingen in je voordeel te laten werken is een Agile manier van werken ideaal. Dus wil jij meer weten over Scrum en wil je nuttige workshops volgen, of ben je gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bezoek dan zeker het Scrum Event op 1 november 2018.

De Agile Scrum Group is de kracht achter het evenement en wil graag de expertise die het in huis heeft met jou delen. Koop snel kaarten en maak deel uit van hét Agile en Scrum event voor niet-IT’ers

Marketing & Technology Event

Welke tools zijn op dit moment helemaal hot en hoe optimaliseer je de marketingtechnologiestrategie? Op het Marketing & Technology Event krijg je alle antwoorden. Tijdens dit marketing event word je meegenomen in de mogelijkheden die vernieuwende technologieën jouw bedrijf bieden. Naar aanleiding van de informatie die je tijdens het event krijgt, kun je een specifieke strategie opbouwen die aansluit op jouw bedrijfsdoelstellingen. Waarbij de technologische toepassingen allemaal meegenomen zijn. Geef de strategie van jouw bedrijf een boost en laat je inspireren tijdens het Marketing & Technology Event.

Organisator Marketing Tribune helpt jou graag in het opzetten van de ideale strategie. Op 6 november 2018 kun je deel uitmaken van een inspirerend marketing event waar de nieuwste trends worden besproken. Dus zorg dat je erbij bent.

Keuze gemaakt?

Het is natuurlijk ontzettend leerzaam om een marketing event te bezoeken, maar het is ook vooral erg leuk. Je krijgt erg veel inspiratie en je ontmoet enthousiaste mensen van wie je het een en ander kunt leren. Bezoek daarom vooral een marketing event en ga aan de slag met de nieuwe ideeën die je opdoet!

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden binnen (online) marketing? Ons team beantwoordt graag al je vragen. Informatie over de arbeidsmarkt,  verschillende carrièremogelijkheden of persoonlijk advies? Neem snel contact op met één van onze experts of bekijk de interessante online marketingvacatures op eCruitment.eu.Auteur

Sara heeft een grote passie voor schrijven. Of het nu gaat om academische teksten of korte, luchtige artikeltjes - ze schrijft het met plezier. Met een brede interesse en veel creativiteit ziet ze overal een verhaal in. Ze zit daarom als copywriter helemaal op haar plek!


Dit vind je ook interessant