Nog een paar dagen en dan is het weer zo ver: Moederdag. De dag waarop je je meer dan anders beseft hoeveel die lieve vrouw eigenlijk voor jou heeft gedaan. Hoog tijd om haar daarom eens flink in het zonnetje te zetten dus. Een bosje bloemen is natuurlijk altijd goed. Maar het is ook leuk om eens iets anders te bedenken. Wij hebben 5 inspirerende cadeaus voor je op een rijtje gezet.  

Ga voor persoonlijk                                    

Persoonlijke cadeaus zijn misschien een klein beetje cliché, maar doen het nou eenmaal ontzettend goed. Leuke onderzettertjes met vakantiefoto’s van vroeger, een mooie afdruk op canvas van een foto van jullie tweetjes, of een snijplank voor in de keuken met een lieve tekst erop. En ook de klassieke mok is nog altijd een succes. Wil je toch nog een klein beetje origineel zijn, dan kun je in plaats van ‘mama, je bent de liefste’ of ‘I love you, mom’ ook eens kiezen voor een andere tekst. Ga er maar vanuit dat ze de boodschap ‘mom, you were right about everything’ ook heel prettig vindt om te lezen.

 

Een beetje plagen mag

Dit cadeautje is geschikt voor als je het leuk vindt om je moeder een klein beetje voor de gek te houden. Pak ook vooral je camera erbij om haar reactie vast te leggen. Het lijkt een onschuldig kaartje en je kan er nog een lief bericht in schrijven ook. Dus je moeder zal er in eerste instantie vast heel blij mee zijn. Maar… in het kaartje zit een press-button waar ze uiteraard op gaat drukken. Vanaf het moment dat daar op gedrukt is begint er een muziekje te spelen dat niet meer stopt. Na een tijdje zal het irritant gaan worden en doet je moeder waarschijnlijk een poging om het te laten ophouden. Als ze dan nogmaals op de press-button drukt gaat de muziek alleen maar harder en harder spelen. En als ze vervolgens uit frustratie de kaart kapot scheurt, springt er tot overmaat van ramp ook nog een bult confetti uit. Ghehe.. sorry mam! Misschien ook nog maar trakteren op een lekkere lunch om het weer goed te maken.

 

 

Echt verwennen

Een mooie kaars is altijd een goed cadeau. Net als juwelen. Dus een combinatie van beide is natuurlijk helemaal perfect! Daarom is het onderstaande cadeau briljant. Je kunt bij deze geurkaars kiezen uit verschillende geuren. Bijvoorbeeld rozen, granaatappels, of viooltjes. Aan het aroma zal het hierbij dus niet liggen. De kaars heeft maar liefst 50 branduren, maar als het uiteindelijk opgebrand is, is het nog niet klaar. Als klap op de vuurpijl vind je namelijk onderin het glas een sieraad. Dit kan een halsketting, armband of ring zijn. Een cadeautje in een cadeautje dus.

 

Houd het praktisch

Dit cadeautje is geschikt voor als je je moeder iets wil geven waar ze dagelijks plezier aan heeft. En ook hier gaat het weer om een leuke combinatie. Het is namelijk een hanger voor aan een tas, wat op zich al een leuk hebbedingetje is. Maar hierin verstopt zitten ook nog eens verschillende oplaadkabeltjes. Hartstikke nuttig dus! Zo loopt je moeder er hip bij én heeft ze nooit meer last van een lege telefoon. En wat is er nou fijner dan een moeder die altijd bereikbaar is.

   

 

Voor de borrelaar

Voor de mama’s die op z’n tijd wel een drankje lusten is een goede fles wijn natuurlijk altijd een mooi cadeau. Dit kan je ook prima combineren met een paar mooie (borrel)glazen. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit interessante exemplaar. Dit wijnglas ziet eruit alsof het op de kop staat, maar dat is in dit geval juist precies hoe het hoort. Je zet gewoon de voet van het glas aan je mond. Even wennen misschien, maar de wijn smaakt er niet minder om. En dit zijn ook zeker glazen waarmee je moeder kan pronken als er thuis mensen over de vloer zijn.

Het mooiste cadeau

Dit zijn volgens ons 5 van de leukste Moederdagcadeaus. Hopelijk zit er ook iets leuks voor jouw moeder tussen. Maar ook zonder cadeautjes kan je je moeder natuurlijk heel gelukkig maken. Het mooiste cadeau is nog altijd om je moeder gewoon te vertellen hoe blij je met haar bent.Ilse is gek op taal. Ze houdt ervan een perfecte tekst te creëren door te spelen met synoniemen en woordvolgordes. Daarnaast blijft ze graag op de hoogte van de digitale trends op de arbeidsmarkt en op de werkvloer. Haar interesses liggen bij thema’s als tech en online marketing, maar ook bij carrière en lifestyle. Genoeg inspiratie voor leuke blogs dus.


Dit vind je ook interessant